Word jij onze nieuwe administratieve collega?

Vind jij het leuk om administratief werk te doen, zoals gespreksverslagen en rapportages maken? Dan is deze functie iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Prikkl. Prikkl helpt klanten met begrijpelijk en laagdrempelig financieel inzicht rondom loopbaankeuzes, zoals minder werken en eerder stoppen. Dit doen we nu 4 jaar en met succes, want we groeien hard. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien.

Wat ga je doen?

Als onze administratieve collega ben jij degene die zorgt dat alle administratie rondom om onze klantprocessen goed verloopt. Je boekt aanvragen in, maakt verslagen en rapportages voor onze opdrachtgevers. Je houdt de voortgang in de gaten en stuurt bij als er zaken niet goed gaan. Als je het leuk vindt, kan je ook je collega’s helpen met het voeren van klantgesprekken.

Wie ben je?

Wij vinden het belangrijk dat je een enthousiaste collega bent die het écht leuk vindt om klanten te helpen. Onze klanten zijn vaak wat ouder en daar kan je goed mee omgaan. Je houdt van aanpakken en je voelt je er voor verantwoordelijk dat elke klant goed geholpen wordt. Voor de functie vragen wij van jou het volgende:

  • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden. Enige ervaring met klantcontact is fijn.
  • Je bent gewend met werken met Outlook, Word, Excel en Powerpoint
  • Je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid;
  • Dat je tenminste 20 uur beschikbaar bent, het aantal uren bepalen we samen.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een functie waarin je zelfstandig werkt. Samen met je collega’s van de Mid-office delen jullie het werk in. Je bepaalt zelf of je thuis of op kantoor werkt. In de eerste tijd richt je je op het onder de knie krijgen van de werkzaamheden. Daarna kunnen we samen kijken of je er taken bij wilt, zoals bijvoorbeeld klantcontact.

Wat je verder zoal kunt verwachten?

  • Wij bieden je vanaf het begin een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een marktconform salaris en 26 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Reiskosten en/ of thuiswerkvergoeding;
  • Een zelfstandige functie bij een klein, maar groeiend bedrijf met grote plannen.

Interesse?

Voel je je aangesproken en wil je graag kennismaken? Mail of bel ons en dan plannen we wat in.

Over Prikkl

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart. Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl. Financieel Sterker. Zeker Vooruit.