Maak hier je afspraak voor een persoonlijk financieel inzicht

Het financieel inzicht voor medewerkers in de Metaalsector via het A+O fonds Metalelektro wordt verzorgd door Prikkl financieel inzicht.

Als u uw contactgegevens achterlaat, neemt Prikkl binnen 3 werkdagen contact op. Uw gegevens zullen voor geen ander doel door Prikkl worden gebruikt.

Hoe het werkt?

  1. We bellen je voor een intake waarin we jouw vragen, verwachtingen en de voorbereiding bespreken.
  2. Het adviesgesprek vindt plaats (online) en duurt ongeveer 60 minuten. Hierin krijg je antwoord op jouw vragen en inzicht in jouw financiële situatie, waarna je de juiste keuzes kunt maken. Nu en in de toekomst.
  3. Je ontvangt een gespreksverslag en we bellen je nog even na. Heb je nog vragen dan kun je ze hier stellen en natuurlijk zijn we ook benieuwd naar hoe je het gesprek hebt ervaren.

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.