Eerder stoppen? Minder werken?

Vraag hier jouw gesprek aan met een financieel consulent. Het financieel inzicht voor medewerkers in de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche wordt verzorgd door Prikkl. De kosten worden betaald door de RAS.

Klanten beoordelen ons met een

Lees onze reviews

8,7

Prikkl is ISO 27001 en ISAE 3000 gecertificeerd

Vraag hier je gesprek aan!

Nadat je bent aangemeld, bellen we je op voor het intakegesprek. Zo weet je zeker of het financieel inzicht gesprek iets voor jou is. We plannen dan ook meteen een afspraak in. Alles is vertrouwelijk en wordt met niemand gedeeld, ook niet met je werkgever.

Aanvraagformulier
Financieel Inzicht

Prikkl helpt je keuzes te maken

Dit is wat jouw collega's in schoonmaak over de hulp van Prikkl zeggen.
Oval

Zo werkt Prikkl

Bij Prikkl werken we volgen een vast format in 4 stappen. Lekker duidelijk en overzichtelijk. Dat scheelt je tijd en moeite.

Direct duidelijkheid over wat er voor jou mogelijk is!

  • In 60 minuten inzicht in je huidige en toekomstig financiële fitheid.
  • Doorrekenen van de Eerder Stoppen met Werken regeling of Generatiepact.
  • Deskundige begeleiding van onze financiële adviseur en tips die je helpen de volgende stappen te zetten.
  • Verslag van het gesprek om rustig na te lezen
Gespreksverslag Financieel Inzicht
header-dotted

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.