Word jij onze nieuwe klantcoach?

Vind jij het leuk om klanten te woord te staan en op weg te helpen, zodat ze juiste keuzes kunnen maken? Dan is deze functie iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Prikkl. Prikkl helpt klanten met begrijpelijk en laagdrempelig financieel inzicht rondom loopbaankeuzes, zoals minder werken en eerder stoppen. Dit doen we nu 4 jaar en met succes, want we groeien hard. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien.

Wat ga je doen?

Als klantcoach ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten. Je voert telefonische intake- en nazorggesprekken en handelt vragen af die binnenkomen via de telefoon of mailbox. Je zorgt er voor dat iedere klant na het gesprek met jou weet wat hij of zij kan verwachten.

Wie ben je?

Wat je tot nu toe hebt gedaan en je leeftijd vinden wij niet zo belangrijk. Jouw collega’s hebben ook diverse achtergronden, bijvoorbeeld in de zorg, de financiele sector of in winkel / horeca. Wij vinden het wel belangrijk dat je een enthousiaste collega bent die het écht leuk vindt om klanten te helpen. Onze klanten zijn vaak wat ouder en daar kan je goed mee omgaan. Je houdt van aanpakken en je voelt je er voor verantwoordelijk dat elke klant goed geholpen wordt.

 Voor de functie vragen wij van jou het volgende:

  • Je hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact of je wilt dit leren;
  • Je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid;
  • Je vindt het leuk om te werken in een omgeving waar de ontwikkelingen snel gaan;
  • Wft basis of bereidheid om dat te halen.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een functie waarin je veel flexibiliteit hebt. Zowel ten aanzien van het aantal uren dat je werkt en je werklocatie. Meestal werk je vanuit huis. IN de eerste periode leiden we je op tot zelfstandig klantcoach, daarna kunnen we samen kijken of je er taken bij wilt, als je dat zou willen. We bieden je € 15 bruto per uur dat je werkt.

Interesse?

Voel je je aangesproken en wil je graag kennismaken?  Mail (info@prikkl.nl) of bel ons (085-8000184) en dan plannen we wat in.

Over Prikkl

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.

Financieel Sterker. Zeker Vooruit.

Over Prikkl

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart. Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl. Financieel Sterker. Zeker Vooruit.