Vraag hier je Prikkl Geldcoach of Financieel Inzicht aan

Wil je financieel inzicht met betrekking tot belangrijke loopbaan keuzes? Of ben je op zoek naar coaching rondom je geldzaken? Vraag het hier aan!

Klanten beoordelen ons met een

Lees onze reviews

8,7

Prikkl is ISO 27001 en ISAE 3000 gecertificeerd

Vraag hier je Prikkl hulp aan!

Nadat je bent aangemeld, bellen we je op voor het intakegesprek. Zo weet je zeker of het financieel inzicht gesprek of onze geldcoaching iets voor jou is. We plannen dan ook meteen een afspraak in. Alles is vertrouwelijk en wordt met niemand gedeeld, ook niet met je werkgever.

Aanvraagformulier
Prikkl

Prikkl helpt je keuzes te maken

Dit is wat anderen over de hulp van Prikkl zeggen.
header-dotted

 

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven’… Dat is adviseren volgens Prikkl.