Het grote genieten

Met een gezonde financiële planning ben je verzekerd van een zorgeloze oude dag. Met ruimte en tijd om te genieten van het nieuwe familieleven, met aandacht voor gezondheid én handhaven van maatschappelijke aansluiting. Het perfecte pensioen!

Wat speelt er op gebied van geldzaken?

In elke fase van je leven zijn er andere (geld)zaken belangrijk.
Hiernaast lees je zaken die voor anderen van jouw leeftijd belangrijk zijn.

  • Inkomsten/uitgaven in balans brengen?
  • Langer doorwerken?
  • Interen op spaargeld?
  • Overwaarde van huis benutten?
  • Zorgkosten?
  • Vermogensoverdracht?
  • Testament en levenstestament?

Geldzaken op orde?

Je hoeft niet meer te werken. Het is tijd voor het grote genieten. Maar er verandert nogal wat in je financiële situatie. Tijd om eens stil te staan bij je geldzaken en te ontdekken wat jouw Bourgondisch Leven Index (BLI) is. Je kent vast wel de BMI (Body Mass Index) die gaat over de verhouding tussen je lichaamslengte en gewicht. De BLI gaat over de verhouding tussen inkomsten en uitgaven. Benieuwd naar jouw BLI? Lees meer en doe de test.

Belangrijke scenario's voor jou

header-dotted

 

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.

Neem contact met ons op

Gesprek

Bel ons direct

Krijg direct iemand aan de lijn tijdens kantooruren op:

Mail

Stuur een bericht

Of stuur ons een bericht via ons contact formulier