Financieel inzicht waar medewerkers echt iets aan hebben

Ons advies is ons product. Punt.
Als werkgever wil je goed voor je medewerkers zorgen. Je wilt dat ze financieel fit zijn en dat ze weten wat er voor hen geregeld is aan arbeidsvoorwaarden en wat ze daarmee kunnen. Prikkl helpt uw medewerkers met coaching en advies rondom geldzaken. Zo ontstaat inzicht in de kansen en mogelijkheden voor de beste financiële positie van uw medewerkers en de organisatie.

Klanten beoordelen ons met een

Lees onze reviews

8,7

Prikkl is ISO 27001 en ISAE 3000 gecertificeerd

Financieel fit?

Financieel fit zijn gaat over veel meer meer dan geldproblemen.

Veel mensen hebben hun financiële situatie niet scherp op het netvlies. Geen zin, geen tijd, onduidelijkheid en gedoe zijn hiervoor belangrijke redenen. Vaak worden dit soort vraagstukken dan ook weggestopt. Zo’n 20% van de Nederlanders heeft dan ook geldproblemen. Initiatieven zoals Geldfit, Wijzer in geldzaken en ook gemeenten kunnen hierbij helpen. Heel belangrijk dat dit gebeurt. Maar ook ondersteuning voor de overige 80% is belangrijk. Deze mensen willen financieel fit blijven door hun geldzaken op orde te houden. Goed advies en coaching bij vraagstukken over bijvoorbeeld een andere werk-privé balans, pensioen of loopbaankeuze, helpt hierbij. Hier helpt Prikkl.

vier gebieden van financieel fit

“Als je weet wat je te besteden hebt en welke regelingen interessant zijn voor jou, dan kun je loopbaankeuzes maken die je gelukkig maken.”

Waarmee kunnen we u helpen?

Goed advies is goud waard!

Als het om financiële zaken gaat, wilt u verzekerd zijn van kwaliteit. Prikkl biedt, structuur, veiligheid, onafhankelijkheid en geeft vooraf helder inzicht in de verwachtingen.

header-dotted