Vraag hier je Financieel Inzicht of Geldcoach aan!

Je hebt recht op een Financieel Inzicht vanuit je werkgever of vanuit de branche waarin je werkt. Of je mag een afspraak met onze Geldcoach maken. Prikkl helpt bij het maken van keuzes en geeft inzicht in jouw financiële mogelijkheden.

Geef je nu hier op!

Vraag hier gesprek aan voor jezelf!

We bellen je op voor een intakegesprek. Zo weet je zeker of het financieel inzicht of onze geldcoach iets voor jou is. We plannen dan ook meteen een afspraak in. Alles is vertrouwelijk en er wordt niets gedeeld met iemand anders, ook niet met je werkgever.

Lees hier wat Geldcoach inhoudt.

Lees hier wat Financieel Inzicht inhoudt.

 

Gratis voor:

Aanvraagformulier
– voor jezelf –

Vraag hier een gesprek aan voor iemand anders!

We bellen degene die je aanmeldt binnen 3 werkdagen op voor een intakegesprek om de verwachtingen over het financieel inzicht of de geldcoach af te stemmen en een afspraak in te plannen. De inhoud en uitkomst van onze gesprekken zijn vertrouwelijk en worden met niemand gedeeld.

Lees hier wat Geldcoach inhoudt.

Lees hier wat Financieel Inzicht inhoudt.

Aanvraagformulier
– voor iemand anders –

Geldcoach: krijg ook grip op je geldzaken

Waar gaat mijn geld naar toe?

Je herkent het vast wel. Aan het eind van de maand staat er niet veel meer op je rekening, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je het allemaal aan hebt uitgegeven. En je vraagt je af hoe dat komende tijd zal gaan met de stijgende prijzen. Of je vraagt je af hoe je meer geld zou kunnen overhouden om te sparen. Met hulp van de Prikkl-Geldcoach krijg je meer controle over je dagelijkse geldzaken.

Menselijk gedrag

Waarom is het zo moeilijk om iedere maand geld over te houden en een bedrag op de spaarrekening te storten? Het antwoord is simpel: dat is menselijk gedrag. We worden iedere dag verleid om uitgaven te doen. Bewust en onbewust.

Meer geld opzij zetten, minder uitgeven

Voor het behoud van jouw leefstijl en toekomst als je inkomsten terugvallen of je uitgaven stijgen. Dat klinkt goed en is ook goed! Om dat te bereiken heeft Prikkl een unieke methode ontwikkeld. Deze methode is onderdeel van de Prikkl-Geldcoach.

Persoonlijk actieplan

Met een coachingsprogramma van drie maanden krijg je meer grip op je geldzaken. Voor nu en in de toekomst. Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je aan de slag. Op basis van onze tests op gebied van geldzaken (gevoel, feiten, gedrag) maak je samen met onze geldcoach een persoonlijk actie-plan. Met dit actieplan ga je zelfstandig aan de slag met de opdrachten. Zo ontdek je onder meer onze Bourgondisch Leven Index-methode (BLI), de bespaarchallenge, je relatie met geld en eventueel pensioen.

Begeleiding op maat

Samen met je coach bepaal je wat een prettige manier en snelheid van werken is en hoe vaak je contact en begeleiding wilt hebben van de coach.

 

Kom nu in actie! En krijg grip op je geldzaken.

Geldcoach

Wat krijg je?

  • Intakegesprek met coach
  • Actieplan op basis van persoonlijke situatie en wensen
  • Passende online opdrachten om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  • Begeleiding van coach voor vragen en/of motivatie
  • Klanttevredenheidsmeting

 

Wat zeggen deelnemers?

Eén deelnemer gaf aan dat het geldcoachtraject levensveranderend is geweest. Door de BLI-methode (Bourgondisch Leven Index) van Prikkl heeft hij inzicht gekregen in zijn financiën en is hij zich meer bewust van zijn uitgaven en kan nu sparen.

Een andere deelnemer gaf aan vaak aan het einde van de maand net niet rond te kunnen komen. Met hulp van de geldcoach heeft zij haar geldzaken nu zo geregeld dat ze elke maand een serieus bedrag overhoudt om te sparen. En dat doet ze dan ook.

Financieel Inzicht: laat uitrekenen welke loopbaankeuzes je kunt maken.

Wanneer kan ik stoppen met werken? Kan ik minder werken? Wat is het effect van meer gaan werken?

Dit zijn vragen die we voor je kunnen beantwoorden tijdens het Financieel Inzicht gesprek van Prikkl. Dit gesprek is geschikt voor mensen die voor een keuzes staan met betrekking tot hun baan. En willen weten wat de financiële gevolgen zijn van zo’n keuze. Het gesprek is geschikt voor mensen in elke levensfase. Bijvoorbeeld jonge mensen die voor zichzelf willen beginnen. Dertigers die minder willen werken om tijd te besteden aan hun jonge gezien. Veertigers die voor carrière keuzes staan. Vijftigers en zestigers die willen weten wanneer ze kunnen stoppen of willen afbouwen. Met hulp van Financieel Inzicht krijg je inzicht in wat er kan. En dat is vaak meer dan je denkt.

 

Kom nu in actie! En krijg inzicht in jouw mogelijkheden voor de toekomst.

Financieel Fit

Tijdens het Financieel Inzichtgesprek kijken we hoe financieel fit je bent. We bepalen je fitheid van vandaag en we kijken naar je fitheid in de toekomst. Nadat er een specifieke ontwikkeling in je loopbaan heeft plaatsgevonden. We bepalen je fitheid op basis van je inkomsten en (verwachte) uitgaven. Daarbij helpen we je door te laten zien wat andere mensen in vergelijke situaties uitgeven

Loopbaan scenario doorrekenen

Samen met je adviseur bepaal je welke scenario met betrekking tot je werk verder uitgewerkt gaat worden. Dit kan elk scenario zijn dat invloed heeft op wat je verdient. Meer werken, minder werken, niet werken, afbouwen, voor jezelf beginnen. De adviseur rekent het voor je uit en legt het uit.

Financieel Inzicht

Wat krijg je?

Alles eenvoudig en duidelijk in een verslag. Tijdens het gesprek kun je op het scherm met onze coach meekijken. Maar we schrijven ook nog een heel duidelijk persoonlijk verslag voor je. Zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Begrijp je iets niet? Geen probleem, we bellen je na het gesprek nog even op om te vragen of alles duidelijk voor je is.

Gespreksverslag Financieel Inzicht

Prikkl helpt je keuzes te maken

Dit is hoe anderen onze hulp waarderen.

94%

Vindt het gesprek goed tot zeer goed

8,6

Gemiddelde beoordeling voor onze adviseurs

60%

Heeft al actie ondernomen of gaat dit snel doen

88%

Voelt zich geholpen

header-dotted

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.