Gratis financieel inzicht voor medewerkers in de CAO Drankindustrie en groothandel

Jij zet je elke dag in voor de drankindustrie of -groothandel. Dat waarderen wij enorm. De vakbonden en werkgevers besteden daarom veel aandacht aan goede arbeidsvoorwaarden voor jou. Dankzij een afspraak in de CAO Drankindustrie en groothandel heb je, in bepaalde gevallen, daarom recht op een gratis financieel inzicht gesprek met Prikkl.

Prikkl is ISO 27001 en ISAE 3000 gecertificeerd

CAO Drankindustrie en groothandel in dranken? Je hebt recht op een gratis financieel inzicht!

Werkgevers in de Drankindustrie en groothandel in dranken vinden goed financieel inzicht voor jou en je collega’s belangrijk. Daarom hebben zij in de CAO Drankindustrie en groothandel in dranken met de vakbonden afgesproken om dit mogelijk te maken. Prikkl is gevraagd dit uit te voeren. Het gesprek is gratis als jij onder de CAO Drankindustrie en groothandel in dranken valt en 60 jaar of ouder bent.

Dit inzicht kan helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je loopbaan. Zoals bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of minder gaan werken met behulp van de 80-90-100 regeling. Prikkl geeft je antwoord op al je financiële vragen en laat zien wat je mogelijkheden zijn.

Als je je nu aanmeldt, dan bellen we je snel om uit te leggen hoe het werkt. En we maken direct een afspraak voor een gesprek met je. Je gegevens zijn veilig bij ons en worden met niemand gedeeld.

 

Wat staat er in de CAO Drankindustrie en groothandel in dranken?

In de cao hebben we afgesproken dat als onderdeel van het DI-gesprek met werknemers van 60 jaar en ouder een zogenaamd kruispuntgesprek plaatsvindt over hun ambities en wensen ten aanzien van hun laatste loopbaanfase. In dit kruispuntgesprek wordt inzicht gegeven in en worden afspraken gemaakt over voortzetting van de werkzaamheden tot aan de pensioendatum en over de mogelijkheden voor korter werken of eerder stoppen. Ook wordt daarbij inzicht gegeven in de financiële gevolgen van deze mogelijkheden. Ter ondersteuning van het kruispuntgesprek kan de werknemer éénmalig een (gratis) financieel advies krijgen

Cao-partijen adviseren sterk om het financieel advies uit te laten voeren door PrikklPrikkl verzorgt een onafhankelijk financieel inzicht voor je en verkoopt geen financiële producten.

Meer hierover lees je op de website van vakbond de Unie of de website van vakbond CNV

Wil jij weten hoe je er voor staat en wat er mogelijk is?

Wil jij weten:

 • Hoe je er financieel voor staat?
 • Wat het effect is als je meer gaat werken?
 • Wanneer je kunt stoppen met werken?
 • Of je eerder kunt stoppen?
 • Wat een regeling voor zwaar werk (RVU) voor jou kan betekenen?
 • Wat een dag minder werken je kost?
 • Of je pensioen naar voren kunt halen?
 • Hoe je situatie zich verhoudt ten opzichte van andere mensen in dezelfde situatie?

Het adviesgesprek is telefonisch waarbij je meekijkt op het scherm van de expert en duurt ongeveer 60 minuten. Hierin krijg je antwoord op jouw vragen en inzicht in jouw financiële situatie, waarna je de juiste keuzes kunt maken. Je ontvangt een gespreksverslag en Prikkl belt je nog na zodat je eventuele vragen die je nog hebt, kunt stellen. Jouw werkgever ontvangt alleen informatie over je deelname om zo de rekening te kunnen voldoen. Verder is jouw advies en gesprek(sverslag) privé en volledig vertrouwelijk.

 

Gespreksverslag Financieel Inzicht

Zo werkt Prikkl voor de CAO Drankindustrie en groothandel

Bij Prikkl werken we volgen een vast format in 4 stappen. Lekker duidelijk en overzichtelijk. Dat scheelt je tijd en moeite.

Meer info? Of direct je gesprek aanvragen?

 • Inzicht in jouw huidige en toekomstig financiële fitheid.
 • Doorrekenen van loopbaankeuzes, zoals minder werken, eerder stoppen, RVU en pensioen.
 • Deskundige begeleiding van onze financiële adviseur en tips die je helpen de volgende stappen te zetten.
 • Persoonlijk verslag van het gesprek om rustig na te lezen.

We bellen je op voor een intake gesprek. Zo weet je zeker of het financieel inzicht gesprek iets voor jou is. We plannen dan ook meteen een afspraak in. Alles is vertrouwelijk en er wordt niets gedeeld met andere partijen, ook niet met je werkgever.

Contactformulier
Financieel Inzicht

Prikkl helpt je keuzes te maken

Dit is hoe jouw collega’s in de Drankindustrie en groothandel in dranken de hulp van Prikkl waarderen.

98%

Vindt het gesprek goed tot zeer goed

8,6

Gemiddelde beoordeling voor onze adviseurs

80%

Heeft al actie ondernomen of gaat dit snel doen

96%

Voelt zich geholpen