Spitsuur

De zorg voor kinderen én ouders valt vaak samen met een carrière-switch. Verandering van baan of een sprong naar het ondernemerschap bieden nieuw perspectief dat van invloed is op inkomen en uitgaven. Hierdoor kan ook de relatie onder druk komen te staan. Omdat er geld is, maar geen tijd, worden meer zaken uitbesteed aan anderen. Kortom, je maandlasten pieken.

Wat houdt jou bezig?

In elke fase van je leven zijn er andere (geld)zaken belangrijk.
Hiernaast lees je zaken die voor anderen van jouw leeftijd belangrijk zijn.

Ook benieuwd naar wat jou in de toekomst bezig kan houden?
Kijk dan ook eens bij latere levensfases.

  • Van baan veranderen?
  • Ontslag?
  • Voor jezelf beginnen?
  • Werk-privé balans?
  • Piek in uitgaven in balans brengen met inkomsten?
  • Vermogensopbouw?
  • Samenwonen, trouwen?
  • Uit elkaar gaan?
  • Studerende kinderen?

Geldzaken op orde?

Je leven gaat er anders uitzien. Je begint na jaren in loondienst voor jezelf of privé loopt je relatie stuk en dan gaan ook de kinderen nog studeren. Grote veranderingen die ook zeker impact hebben op je financiële situatie. Tijd om eens stil te staan bij je geldzaken en te ontdekken wat jouw Bourgondisch Leven Index (BLI) is. Je kent vast wel de BMI (Body Mass Index) die gaat over de verhouding tussen je lichaamslengte en gewicht. De BLI gaat over de verhouding tussen inkomsten en uitgaven. Benieuwd naar jouw BLI? Lees meer en doe de test.

Belangrijke scenario's voor jou

header-dotted

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.

Neem contact met ons op

Gesprek

Bel ons direct

Krijg direct iemand aan de lijn tijdens kantooruren op:

Mail

Stuur een bericht

Of stuur ons een bericht via ons contact formulier