Onze werkwijze

Prikkl is een coachings- en adviesplatform voor al je geldzaken. Wij helpen je door antwoord te geven op financiële vragen en je met praktische richtlijnen verder op weg te helpen.

Dit kan een actie of een doel zijn, het vergroten van kennis of een doorverwijzing naar een expert. Maar ook door proactief extra tips en advies te geven.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie zijn er verschillende geldvragen. Sommige vragen zijn eenvoudig te beantwoorden. Bij andere vragen, is  het fijn dat er iemand met je meedenkt. Bijvoorbeeld een coach of financieel adviseur. Dat kan nu heel eenvoudig.

Op Prikkl.nl  kun je gratis actieplannen downloaden en vragen stellen. Wil je gebruik maken van een coach of financieel adviseur? Dan  kun je bij ons terecht tegen heel betaalbare tarieven.

Zo helpen wij mensen betere beslissingen nemen voor nu en in de toekomst. En maken wij hulp bij geldzaken voor iedereen bereikbaar.

Je werkgever betaalt

Heel vaak wordt een Prikkl financieel coach of financieel adviseur betaald door werkgevers. Soms is dat rechtstreeks via je werkgever. Soms betaalt niet je werkgever, maar een sectorfonds. Wij kunnen je vertellen wat jouw mogelijkheden zijn. Maar je kunt ook zelf je werkgever vertellen over wat wij voor jou kunnen doen.