Werkgevers

Geldzaken coaching

Als u uw werknemers wilt helpen om meer grip te krijgen op hun dagelijkse geldzaken en  budget, dan is geldcoaching een uitstekend idee. Zeker in deze tijden van hoge inflatie en onzekerheid.

Grip op geldzaken met de Prikkl-Geldcoach

Met ons coachingsprogramma van circa drie maanden krijgen werknemers grip op hun geldzaken. Voor nu en in de toekomst. Zo ontstaat ruimte om te werken aan persoonlijke financiële doelen. Werknemers gaan onder begeleiding van een persoonlijke coach zelf aan de slag met onder meer onze BLI methode, de bespaar-challenge en eventueel hun pensioen. Uw werknemers bepaalt samen met onze coach welk hulp gewenst is tijdens het programma en hoe vaak er contact is.

Uw investering? € 175 (excl. btw)

Oval

Geef uw mensen ook grip op hun geldzaken

Waar gaat mijn geld naar toe?

Voor veel mensen is dit een herkenbare vraag. Aan het eind van de maand staat er niet veel meer op de rekening, maar geen idee waar het allemaal aan is uitgegeven. Er zijn zorgen over hoe dat komende tijd zal gaan met de stijgende prijzen. Of vragen over hoe meer geld over te houden om te sparen. Met hulp van de Prikkl-Geldcoach krijgen mensen meer controle over hun dagelijkse geldzaken.

Menselijk gedrag

Waarom is het zo moeilijk om iedere maand geld over te houden en een bedrag op de spaarrekening te storten? Het antwoord is simpel: dat is menselijk gedrag. We worden iedere dag verleid om uitgaven te doen. Bewust en onbewust.

Meer geld opzij zetten, minder uitgeven

Voor het behoud van leefstijl en toekomst als inkomsten terugvallen of uitgaven stijgen. Dat klinkt goed en is ook goed! Om dat te bereiken heeft Prikkl een unieke methode ontwikkeld. Deze methode is onderdeel van de Prikkl-Geldcoach.

Persoonlijk actieplan

Met een coachingsprogramma van drie maanden krijgen medewerkers meer grip op hun geldzaken. Voor nu en in de toekomst. Onder begeleiding van een persoonlijke coach ga ze aan de slag. Op basis van onze tests op gebied van geldzaken (gevoel, feiten, gedrag) maken ze samen met onze geldcoach een persoonlijk actie-plan. Met dit actieplan gaan ze zelfstandig aan de slag met de opdrachten. Zo ontdekken ze onder meer onze Bourgondisch Leven Index-methode (BLI), de bespaarchallenge, hun relatie met geld en eventueel pensioen.

Begeleiding op maat

Samen met de coach bepalen ze wat een prettige manier en snelheid van werken is en hoe vaak ze contact en begeleiding willen hebben van de coach.

 

Kom nu in actie! Gun uw mensen grip op geldzaken.

Wat krijgt uw werknemer?

  • Intakegesprek met coach
  • Actieplan op basis van persoonlijke situatie en wensen
  • Passende online opdrachten om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  • Begeleiding van coach voor vragen en/of motivatie
  • Klanttevredenheidsmeting

 

Verslag van BLI test

Lees meer in onze brochures

Van de informatieleaflet over de Prikkl-geldcoach is een versie voor werkgevers en werknemers. Deze zijn hieronder als PDF’s te downloaden.

 

Hoe Prikkl deelnemers helpt met geldzaken

Eén deelnemer gaf aan dat het geldcoachtraject levensveranderend is geweest. Door de BLImethode (Bourgondisch Leven Index) heeft hij inzicht gekregen in zijn financiën en is hij zich meer bewust van zijn uitgaven en kan nu sparen.

Een andere deelnemer gaf aan vaak aan het einde van de maand net niet rond te kunnen komen. Met hulp van de geldcoach heeft zij haar geldzaken nu zo geregeld dat ze elke maand een serieus bedrag overhoudt om te sparen. En dat doet ze dan ook.

Meer weten over onze Geldcoach?

Gesprek

Bel ons direct

Krijg tijdens kantooruren direct iemand aan de lijn

Mail

Stuur ons een bericht

Of stuur een bericht via ons contactformulier

Oval

Geldcoach aanvragen voor één van uw werknemers?

Uw investering? €219 (excl BTW)

  • Intakegesprek met coach
  • Actieplan op basis van persoonlijke situatie en wensen
  • Passende online opdrachten om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  • Begeleiding van coach voor vragen en/of motivatie
  • Klanttevredenheidsmeting

Na uw aanmelding belt Prikkl uw werknemer op om de verwachtingen af te stemmen en om het intakegesprek met de Geldcoach in te plannen. De inhoud en uitkomst van het traject is vertrouwelijk en wordt met niemand gedeeld.

Wij nemen snel contact op!