Werkgevers

Meest gestelde vragen

Lees hieronder onze antwoorden op de meest gestelde vragen

Prikkl geeft financieel inzicht. Dat is ons product. Prikkl wil geen enkel belang hebben bij de uitkomst van dit inzicht. Daarom hebben wij geen bemiddelingsvergunning. Wij mogen geen financiële producten verkopen, en kunnen het dus ook niet.

Dat hangt af van wat u wilt bereiken. Wil u op een reactieve manier financieel inzicht aanbieden, dan zult u tot 1 a 2% van uw werknemers hiermee bereiken. Vind u dat onvoldoende, dat kunt via het uitsturen van een mailing de respons verhogen tot 20-30%. Het toevoegen van een service call leidt tot een respons van ca 50-60% op uw aanbod.

Mensen en pensioen. Geen combinatie die uit zichzelf leidt tot beweging. Sterker nog, mensen doen vaak liever eerst heel andere zaken, voordat ze met hun pensioen bezig gaan. Hoe goed sommige pensioen portals ook zijn, hiermee wordt slechts 10 tot 20% van uw medewerkers bereikt. Als u dit niet voldoende vindt dan is het onvermijdelijk om persoonlijke uitleg en begeleiding toe te voegen. Dat kan via Prikkl op een betaalbare manier. Zodat uw mensen weten waar u en zij al die pensioenpremies voor betalen.

Omdat veel mensen aannames doen over wat wel en niet kan, en daardoor op hun plek blijven. Wat vaak niet per se de beste plek is, en omdat u graag wendbare medewerkers wilt. Medewerkers die zelf besluiten kunnen nemen, omdat ze voor zichzelf financiële voorzieningen hebben getroffen. En omdat u wilt voorkomen dat collega’s van u in geldproblemen komen. Daarom is het belangrijk dat u als werkgever hierin uw rol pakt. Uw rol stopt echter bij het faciliteren van toegang tot coaching – en advies. Over de inhoud wilt u logischerwijs niets weten, en wij koppelen daarover ook niets aan u terug.