Voor werkgevers

Goed advies is goud waard

Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers voor financieel advies in goede handen zijn. Prikkl biedt onafhankelijk en betaalbaar advies voor iedereen. We staan voor de kwaliteit van ons product en van onze mensen.

Onze adviseurs

Onze financieel adviseurs zijn WFT-gecertificeerd en daarnaast beschikken zij over keurmerken als FFP/CFP. Van al onze adviseurs hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag, een faillissement check, een getekende eed, kopieën van de benodigde WFT-diploma’s en aanvullende keurmerken. Maar onze adviseurs hebben vooral een drive om mensen te helpen grip te krijgen op hun financiële situatie. Natuurlijk beschikken zij over ervaring in de financiële dienstverlening en goede contact- en coaching vaardigheden.

Onze adviesmethode

Prikkl werkt gestructureerd. Met vaste relevante gespreksonderwerpen voor iedere specifieke doelgroep. Óók met onderwerpen die in eerste instantie niet op het netvlies staan maar minstens zo belangrijk zijn. Wij geloven dat keuzes maken pas zin heeft op basis van een totaaloverzicht van je huishouden. Daarom maken we bij een Prikkl Financieel Inzicht een volledig inzicht voor het hele huishouden. Iedere medewerker krijgt zicht op het complete plaatje van zijn of haar geldzaken. Nu, op pensioenleeftijd en in de verdere toekomst. Op basis van verschillende scenario’s zoals: inclusief eventuele partner, huur/hypotheek, spaargeld, leningen, etc.

Onze kwaliteit

Prikkl is in het bezit van een ISO-27001 certificering voor Informatiebeveiliging. En omdat wij ook werken voor financiële instellingen en pensioenuitvoerders voldoen wij aan de hoogste beveiligingsnormen. Wij worden hierop ook ge-audit door deze financiële instellingen.

Wij werken niet met verplichte uploads van persoonlijke financiële data vooraf. Wij weten dat dit voor veel mensen een drempel opwerpt. Bovendien komt via uploads veel informatie mee die niet echt nodig is. Het mag uiteraard wel als medewerkers dat graag willen. Wij werken hiervoor samen met Ockto.

Onze onafhankelijkheid

Prikkl is volledig onafhankelijk. Wij zijn geen traditionele financiële tussenpersoon. Wij krijgen geen provisie. Wij werken niet op uurbasis. Wij bemiddelen niet in financiële producten. Wij verkopen geen leads. Onze klanten krijgen een volledig financieel inzicht tegen een fixed-fee. Dat is adviseren volgens Prikkl. Financieel sterker. Zeker vooruit.

“op deze manier hebben wij al 70.000 adviesgesprekken gevoerd over uiteenlopende  onderwerpen”

Oeps, gaat er toch iets mis?

Een enkele keer komt het voor dat mensen niet tevreden zijn over onze dienstverlening. Soms had men andere verwachtingen (bijvoorbeeld dat wij een hypotheek zouden afsluiten), de uitkomst is niet wat men had gehoopt, of wij hebben iets niet goed gedaan. Dat kan altijd gebeuren. Wij meten de kwaliteit van elk gesprek. Beoordeelt uw medewerker ons met een 5 of lager? Dan krijgt u uw geld terug.

header-dotted

Meer weten over onze werkwijze en resultaten?