Zoveel mogelijkheden

Groei en ontwikkeling gaan hand in hand als je jong bent. Je maakt eigen keuzes, ontdekt  grenzen en mogelijkheden en staat aan het begin van een glansrijke carrière. Ook privé zit je in de opbouwfase en geef je misschien veel geld uit aan je sociale leven. Een gezonde balans tussen inkomsten en uitgaven is belangrijk.

Wat houdt jou bezig?

In elke fase van je leven zijn er andere (geld)zaken belangrijk.
Hiernaast lees je zaken die voor anderen van jouw leeftijd belangrijk zijn.

Ook benieuwd naar wat jou in de toekomst bezig kan houden?
Kijk dan ook eens bij latere levensfases.

  • Op jezelf wonen?
  • Eerste baan of ondernemer worden?
  • Regelingen van je werkgever, zoals pensioen?
  • Inzicht in inkomsten en uitgaven?
  • Studieschuld?
  • Samenwonen, trouwen?
  • Kinderen krijgen?

Geldzaken op orde?

Je hebt net een nieuwe baan en je verdient best lekker, maar het geld vliegt er iedere maand uit. Tijd om eens stil te staan bij je geldzaken en te ontdekken wat jouw Bourgondisch Leven Index (BLI) is. Je kent vast wel de BMI (Body Mass Index) die gaat over de verhouding tussen je lichaamslengte en gewicht. De BLI gaat over de verhouding tussen inkomsten en uitgaven. Benieuwd naar jouw BLI? Lees meer en doe de test

Belangrijke scenario's voor jou

header-dotted

 

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.

Neem contact met ons op

Gesprek

Bel ons direct

Krijg direct iemand aan de lijn tijdens kantooruren op:

Mail

Stuur een bericht

Of stuur ons een bericht via ons contact formulier