Werkgevers

Proefberekeningen

Om inzicht te krijgen in het nut en de animo voor bepaalde regelingen is het handig om vooraf proefberekeningen te doen. 

Bepaal of een regeling kansrijk is voor iemand

Soms is het goed om eerst globaal te weten of iets kansrijk is voordat een complete berekening wordt gemaakt, bijvoorbeeld bij de Regeling Vervroegde Uittreding (RVU) die met name bij zwaar werk wordt ingezet. Of misschien wilt u als werkgever eerst een beeld krijgen hoeveel animo er is voor een bepaalde regeling. Hiervoor biedt Prikkl proefberekeningen aan. Uw medewerker weet dan of deelname aan een regeling in de basis kansrijk is of niet. Vervolgens kan een verdiepend gesprek plaatsvinden. U ontvangt een anonieme rapportage van de intenties van uw medewerkers. Handig voor de personeelsplanning en uiteraard de inschatting van kosten. 

Uw investering? €75 (excl. BTW)

Oval

De Zwaarwerk Proefberekening geeft u inzicht

Kennis = kiezen

Na meer dan 60.000 financiële adviesgesprekken kan Prikkl uit ervaring bevestigen: mensen houden van nature niet van verandering. We kiezen voor zekerheid en als we te veel keuzes krijgen, kiezen we niet. Daarnaast weten we vaak niet wat de financiële gevolgen zijn van onze keuzes of laten we ons leiden door negatieve berichtgeving in de media. Deze angst werpt hoge drempels op en houdt medewerkers tegen om in beweging te komen.

Proefberekening: in 15 minuten kiezen!

Prikkl neemt deze angst weg! Met de Prikkl Zwaarwerk Proefberekening rekenen we binnen 15 minuten uit of de Zwaarwerkregeling interessant is voor uw medewerker of niet. Biedt de regeling mogelijkheden, dan volgt eventueel een financieel-inzichtgesprek op maat. Gemiddeld maakt 50% van de deelnemers hier gebruik van. Is de RVU-regeling niet interessant voor uw medewerker, dan kan er ook gekeken worden naar andere regelingen. Met de Proefberekening is dus direct duidelijk wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Waardevol inzicht

Met de Zwaarwerk Proefberekening helpt u medewerkers kiezen en krijgt de HR-afdeling direct waardevol inzicht. Op basis van de uitkomsten weet u namelijk hoe groot de interesse in de RVU-regeling onder medewerkers is en kunt u doelgericht aan de slag met de personeels- en financiële planning.

Betaalbaar inzicht

Deelnemen aan de Proefberekening kan al vanaf 1 medewerker en kost slechts € 75,–. Behoefte aan een verdiepend vervolggesprek? Daarvoor is de investering € 249,– (beide bedragen zijn exclusief BTW). Door afspraken met de fiscus kan onze financiële dienstverlening onder voorwaarden als ‘gericht vrijgestelde kosten’ worden aangemerkt. Deze worden niet gezien als loon en hoeven niet gebruteerd te worden; dat scheelt in de kosten! Kom in actie! Wacht niet en bel nu met een van onze adviseurs om op korte termijn de Proefberekening in te zetten voor een waardevol inzicht en goed geïnformeerde medewerkers.

Zo werkt de Proefberekening

Met de Prikkl Zwaarwerk Proefberekening rekenen we binnen 15 minuten uit of de Zwaarwerkregeling interessant voor iemand is of niet. Biedt de regeling mogelijkheden, dan kunnen we eventueel een financieel inzichtgesprek op maat plannen. In een financieel inzicht gesprek zoomen we dieper in op iemands financiële situatie en de kansen en mogelijkheden die de Zwaarwerkregeling biedt. Is de Zwaarwerkregeling niet interessant, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van andere regelingen. In 15 minuten weet uw werknemer dus precies waar hij of zij aan toe is!

Prikkl brengt impact voor u in kaart

Een voorbeeld van de uitkomst van een interessepeiling RVU

60%

Heeft intentie om deel te nemen

30%

Twijfelt over deelname

10%

Gaat niet deelnemen

10%

Heeft geen gebruik gemaakt van de proefberekening

Meer weten over onze proefberekeningen? Neem contact met ons op.

Gesprek

Bel ons direct

Krijg tijdens kantooruren direct iemand aan de lijn

Mail

Stuur ons een bericht

Of stuur een bericht via ons contactformulier