Over ons

Financieel Sterker.
Zeker Vooruit.

Prikkl is een coachings- en adviesplatform dat als missie heeft Nederlanders in alle fasen van hun leven te helpen om slimme financiële keuzes te maken. Prikkl helpt keuzes te maken, mogelijkheden te benutten en stress te voorkomen. Onafhankelijk. Betaalbaar. No-nonsense. Want bij Prikkl is ons advies het product.

Partner op maat

Prikkl verzorgt hulp bij geldzaken voor mensen en organisaties in alle sectoren van werkend Nederland. Wij zijn hierin partner voor vele werkgevers, van Cao-partijen en voor pensioenuitvoerders zoals als APG en PGGM&Co. Maar Prikkl helpt ook particulieren.

Ons advies is ons product

Prikkl is echt onafhankelijk. In tegenstelling tot veel financieel adviseurs verkoopt Prikkl geen producten van financiële instanties. Bij Prikkl is ons advies het product. En dat product maken we zo zuiver mogelijk. No strings attached. Geen verrassingen achteraf. No-nonsense. We brengen in kaart waar kansen en mogelijkheden liggen. En waar valkuilen kunnen ontstaan. Langs deze route geven we inzicht waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen doen.

Wat deelnemers van ons vinden?

+58

Net promotor score

90%

Ervaart het gesprek als goed tot zeer goed

40%

Geeft onze financieel adviseur een 9 of hoger

1 op 2

Neemt actie na het traject

Maak kennis met ons!

Henk-Jan Boersma en Paulien van Gurp richtten samen in 2017 Prikkl op. Zij vonden en vinden dat het namelijk anders moet met financieel advies in Nederland. Met het betaalbare coachings- en adviesplatform Prikkl vullen zij het gat dat er is tussen de vele online apps en portals aan de ene kant en de traditionele dure financieel adviseur aan de andere kant. Sinds begin 2021 heeft pensioenuitvoerder APG een belang in Prikkl.

Prikkl - Wie zijn wij?