Pensioenfondsen

Veel gestelde vragen

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen

Voor u als pensioenfonds komen we graag gezamenlijk tot de best passende oplossing. Als dat een online only oplossing is, dan is dat een mogelijkheid. Met online oplossingen bereikt u echter maar 10% tot 20% van een doelgroep. Om het bereik te verhogen, is het noodzakelijk persoonlijke begeleiding toe te voegen. Dat kan via uw eigen mensen of via Prikkl.

Prikkl biedt oplossingen die gekenmerkt worden door een hoge graad van automatisering van keuzebegeleiding. Dit geeft maximale controle over de output en over de vastlegging van de ‘papertrail’. Gecombineerd met slim campagnemanagement koppelen we schaarse en kostbare advies capaciteit op een efficiënte manier aan deelnemers. Door deze combinatie kunnen wij op een betaalbare manier veel mensen helpen met persoonlijke keuzebegeleiding.

Prikkl weet als geen ander hoe belangrijk dataveiligheid is. Hieraan besteden wij dan ook veel tijd en aandacht. Ook in het ontwerp van onze klantreizen en processen (privacy by default). Daarnaast zijn wij ISO-270001 gecertificeerd en zijn wij bezig om een ISAE-framework op te zetten. Wij werken voor veel financiële instellingen en worden daarop ook met enige regelmatig door deze partijen geauditeerd.

Mensen en pensioen. Geen combinatie die uit zichzelf leidt tot beweging. Sterker nog, mensen doen vaak liever eerst andere zaken, voordat ze met hun pensioen bezig gaan. Hoe goed sommige pensioen portals ook zijn, het bereik hiervan is 10% tot 20% van de deelnemers. Als u hiermee geen genoegen wilt nemen dan is het onvermijdelijk om de factor mens toe te voegen. Met de combinatie persoonlijk en online kunt u tot 80% van een doelgroep te spreken krijgen.