Over ons

Financieel Sterker.
Zeker Vooruit.

Prikkl een coachings- en adviesplatform dat als missie heeft werknemers in alle fasen van hun leven te helpen om keuzes te maken. mogelijkheden te benutten en stress te voorkomen. Onafhankelijk. Betaalbaar. No-nonsense. Want bij Prikkl is ons advies het product.

Partner op maat

Prikkl verzorgt hulp bij geldzaken voor mensen en organisaties in alle sectoren van werkend Nederland. Wij zijn hierin partner van vele werkgeversvan bedrijven en non-profit-instellingen, Cao-partijen, arbeidsmarktfondsen en organisaties in de pensioensector.

Ons advies is ons product

Prikkl is echt onafhankelijk. In tegenstelling tot veel financieel adviseurs verkoopt Prikkl geen producten van financiële instanties. Bij Prikkl is ons advies het product. En dat product maken we zo zuiver mogelijk. No strings attached. Geen verrassingen achteraf. We brengen in kaart waar kansen en mogelijkheden liggen. En waar valkuilen kunnen ontstaan. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie en uw medewerkers financieel fit worden én blijven.

Wat klanten van ons vinden?

Wie zijn wij?

Henk-Jan Boersma en Paulien van Gurp richtten samen in 2017 Prikkl op. Zij vonden en vinden dat het namelijk anders moet met financieel advies in Nederland. Met het betaalbare coachings- en adviesplatform Prikkl vullen zij het gat dat er is tussen de vele online apps en portals aan de ene kant en de traditionele dure financieel adviseur aan de andere kant.

Sinds december 2023 investeert Voor Elkaar Holding, een onderdeel van Coöperatie DELA, in Prikkl.

Prikkl - Wie zijn wij?
header-dotted

Plan een afspraak met Henk-Jan & Paulien