Over ons

Wat doen wij?

Prikkl is een coachings- en adviesplatform. Onafhankelijk. Betaalbaar. No-nonsense. In welke levensfase je ook zit, wij helpen je om slimme financiële kansen te pakken, mogelijkheden te benutten en stress te voorkomen. Want uiteindelijk worden we daar allemaal een stuk blijer en gelukkiger van.

Wie helpen wij?

Prikkl helpt iedereen die vragen heeft over geldzaken. Dat doen we rechtstreeks aan particulieren, maar we zijn ook partner voor vele werkgevers, van cao-partijen en voor pensioenuitvoerders zoals als APG.

Ons advies is ons product

Prikkl is echt onafhankelijk. In tegenstelling tot veel financieel adviseurs verkoopt Prikkl geen producten van financiële instanties. Bij Prikkl is ons advies het product. En dat product maken we zo zuiver mogelijk. Geen verrassingen achteraf. We vertellen je waar kansen en mogelijkheden liggen. En waar valkuilen kunnen ontstaan. Zo zorgen we ervoor dat je financieel wordt en blijft.

Wie zijn wij?

Henk-Jan Boersma en Paulien van Gurp richtten samen in 2017 Prikkl op. Zij vonden en vinden dat het namelijk anders moet met financieel advies in Nederland. Met het betaalbare coachings- en adviesplatform Prikkl vullen zij het gat dat er is tussen de vele online only apps en portals en aan de andere kant de traditionele dure financieel adviseur. Sinds december 2023 investeert Voor Elkaar Holding in Prikkl.

Prikkl - Wie zijn wij?
header-dotted

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart.

Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl.