Gratis financieel inzicht voor medewerkers in de CAO Grafimedia

Jij zet je elke dag in voor de grafische sector. Dat waarderen wij enorm. De vakbonden en werkgevers besteden daarom veel aandacht aan goede arbeidsvoorwaarden voor jou. En dan is het fijn om te weten wat deze voorwaarden voor jou persoonlijk betekenen. Dankzij een afspraak in de CAO Grafimedia heb je daarom 1recht op een kosteloos financieel inzicht.

Klanten beoordelen ons met een

Lees onze reviews

8,7

Prikkl is ISO 27001 en ISAE 3000 gecertificeerd

CAO Grafimedia? Je hebt recht op een gratis financieel inzicht!

Werkgevers in de Grafimedia vinden goed financieel inzicht voor jou en je collega’s belangrijk. Daarom hebben zij in de CAO Grafimedia met de vakbonden afgesproken om dit mogelijk te maken. Prikkl is gevraagd dit uit te voeren. Het gesprek is gratis als jij onder de CAO Grafimedia valt.

Dit inzicht kan helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je loopbaan, zoals een andere baan of bijvoorbeeld om er achter te komen of het generatiepact of de RVU-regeling bij je passen. Prikkl geeft je antwoord op al je financiële vragen en laat zien wat je mogelijkheden zijn.

Als je je nu aanmeldt, dan bellen we je snel om uit te leggen hoe het werkt. En we maken direct een afspraak voor een gesprek met je. Je gegevens zijn veilig bij ons en worden met niemand gedeeld.

Wat staat er in de CAO Grafimedia?

In hoofdstuk 6 lees je meer over je loopbaan, ontwikkeling en werktijdvermindering. In paragraaf 6.4.2 wordt de bijdrage aan financieel advies toegelicht. En Prikkl wordt geïntroduceerd als de onafhankelijke gesprekspartner.

Iedere medewerker heeft eens per vijf jaar recht op vergoeding van een individueel adviestraject inclusief individuele berekeningen waarmee inzicht wordt verworven in zijn financiële situatie en toekomstige mogelijkheden. De vergoeding bedraagt maximaal 600 euro excl. BTW. Het individuele adviestraject inclusief de daarbij behorende individuele berekeningen wordt uitgevoerd door een door sociale partners aan te wijzen onafhankelijk bureau of een daaraan gelijkwaardig bureau. De vergoeding wordt betaald door werkgever na het overleggen van een factuur.

Wil jij weten hoe je er voor staat en wat er mogelijk is?

Wil jij weten:

 • Hoe je er financieel voor staat?
 • Wat het effect is als je meer gaat werken?
 • Wanneer je kunt stoppen met werken?
 • Of je eerder kunt stoppen?
 • Wat een regeling voor zwaar werk (RVU) voor jou kan betekenen?
 • Wat een dag minder werken je kost?
 • Of je pensioen naar voren kunt halen?
 • Hoe je situatie zich verhoudt ten opzichte van andere mensen in dezelfde situatie?

We maken het snel en eenvoudig inzichtelijk voor je. Gewoon vanuit je luie stoel. En je leest alles rustig na in een duidelijk verslag.

 

Gespreksverslag Financieel Inzicht

Zo werkt Prikkl voor de CAO Grafimedia

Bij Prikkl werken we volgen een vast format in 4 stappen. Lekker duidelijk en overzichtelijk. Dat scheelt je tijd en moeite.

Meer info? Of direct je gesprek aanvragen?

 • Inzicht in jouw huidige en toekomstig financiële fitheid.
 • Doorrekenen van loopbaankeuzes, zoals minder werken, eerder stoppen, RVU en pensioen.
 • Deskundige begeleiding van onze financiële adviseur en tips die je helpen de volgende stappen te zetten.
 • Persoonlijk verslag van het gesprek om rustig na te lezen.

We bellen je op voor een intake gesprek. Zo weet je zeker of het financieel inzicht gesprek iets voor jou is. We plannen dan ook meteen een afspraak in. Alles is vertrouwelijk en er wordt niets gedeeld met andere partijen, ook niet met je werkgever.

Contactformulier
Financieel Inzicht

Prikkl helpt je keuzes te maken

Dit is hoe jouw collega’s in de Grafimedia de hulp van Prikkl waarderen.

98%

Vindt het gesprek goed tot zeer goed

8,6

Gemiddelde beoordeling voor onze adviseurs

80%

Heeft al actie ondernomen of gaat dit snel doen

96%

Voelt zich geholpen