Word jij onze nieuwe allround mid-office collega?

Vind jij het leuk om klanten te woord te staan en op weg te helpen, zodat ze juiste keuzes kunnen maken? Dat afgewisseld met licht administratief werk. Dan is deze functie iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Prikkl. Prikkl helpt klanten met begrijpelijk en laagdrempelig financieel inzicht rondom loopbaankeuzes, zoals minder werken en eerder stoppen. Dit doen we nu 4 jaar en met succes, want we groeien hard. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien.

Wat ga je doen?

Als onze mid-office collega ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten. Je boekt aanvragen in, voert telefonische intake- en nazorggesprekken, maakt verslagen en handelt vragen af die binnenkomen via de telefoon of mailbox. Je houdt de voortgang in de gaten en stuurt bij als er zaken niet goed gaan.

Wie ben je?

Wat je tot nu toe hebt gedaan en je leeftijd vinden wij niet zo belangrijk. Jouw collega’s hebben ook diverse achtergronden, bijvoorbeeld in de zorg, de financiele sector of in winkel / horeca. Wij vinden het wel belangrijk dat je een enthousiaste collega bent die het écht leuk vindt om klanten te helpen. Onze klanten zijn vaak wat ouder en daar kan je goed mee omgaan. Je houdt van aanpakken en je voelt je er voor verantwoordelijk dat elke klant goed geholpen wordt.

Voor de functie vragen wij van jou het volgende:

  • Je hebt ervaring met klantcontact en administratieve werkzaamheden;
  • Het is handig als je Outlook, Word en Excel in de basis kent;
  • Je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid;
  • Je vindt het leuk om te werken in een omgeving waar de ontwikkelingen snel gaan;
  • Dat je tenminste 24 uur beschikbaar bent, het aantal uren bepalen we samen.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een functie waarin je veel afwisseling en verantwoordelijkheid hebt samen met je collega’s. Samen bepaal je wie wat doet en je kiest zelf of je thuis of op kantoor werkt. In het eerste jaar leiden we je op tot allround collega, daarna kunnen we samen kijken of je er taken bij wilt. Wat je zoal kunt verwachten?

  • Wij bieden je vanaf het begin een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een marktconform salaris en 26 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Reiskosten en/ of thuiswerkvergoeding;
  • Een zelfstandige functie bij een klein, maar groeiend bedrijf met grote plannen.

Interesse?

Voel je je aangesproken en wil je graag kennismaken? Mail of bel ons en dan plannen we wat in.

Over Prikkl

Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. En dan is een onafhankelijk financieel advies essentieel. Bij Prikkl is dat advies ons product. Want Prikkl verkoopt geen producten van financiële instanties. Wij geloven in betaalbaar en onafhankelijk advies voor iedereen en brengen zonder dubbele agenda’s kansen en mogelijkheden in kaart. Waardoor je niet over je schouder hoeft te blijven kijken maar zorgeloos de blik naar voren kan blijven richten. Prikkl geeft rust en bewustzijn in ieders financiële positie waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor het ‘leuke leven…’ Dat is adviseren volgens Prikkl. Financieel Sterker. Zeker Vooruit.