WerkgeversWerknemers

Vanwege de effecten van het coronavirus werken veel mensen vanuit huis. Voor velen is er sprake van arbeidstijdverkorting en in het slechtste geval (tijdelijk) ontslag. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je je niet alleen zorgen maakt over je gezondheid, maar ook over de gevolgen voor het werk op langere termijn. Alle zorgen wegnemen kunnen wij niet, maar we kunnen je wel inzicht geven in mogelijke financiële gevolgen.

Gesprek voor financieel inzicht

Luchtvaart Community Schiphol werkt voor deze gesprekken samen met Prikkl. Het gesprek met de financieel adviseur van Prikkl verloopt via de telefoon. Je kijkt mee op het scherm van de adviseur, via je computer of tablet. Binnen een uur weet je wat de gevolgen zijn voor je huidige situatie van tijdelijk minder werken, vervroegd pensioen of in het ergste geval ontslag. Na het gesprek ontvang je een begrijpelijk verslag zodat je alles rustig kunt nalezen. Uiteraard is alles vertrouwelijk.

Afspraak maken

Voor het financieel gesprek kun je rechtstreeks met Prikkl een afspraak maken. Laat hiervoor je gegevens achter via https://www.Prikkl.nl/afspraak-maken. Een medewerker van Prikkl neemt dan contact met je op voor het inplannen van de afspraak. Een afspraak maken voor het financieel gesprek is geheel vrijblijvend. We hopen van harte dat je er gebruik van maakt, zodat je inzicht krijgt in deze voor ons allemaal uitdagende tijd.

Korting en subsidie

Gesprek is voor partners en spelers van Luchtvaart Community leden nu €199 ex btw per gesprek (was €249) en met behulp van de ESF-subsidie bieden wij dit aan voor €125.