Eerder stoppen met werken?

Is de Zwaarwerkregeling interessant voor jou?

Voor €49 rekenen we uit of de Zwaarwerkregeling interessant is voor jou of niet.

Binnen 15 minuten duidelijkheid!

Zwaarwerkregeling in je CAO

In verschillende CAO’s is de Zwaarwerkregeling of Regeling Vervroegde Uittreding (RVU) een belangrijk onderdeel . Hiermee kun je, als je aan de voorwaarden voldoet, eerder stoppen met werken. Maar wat betekent dit voor jou, wat zijn de financiële gevolgen, en is deze regeling interessant voor jou? Ontdek het met de Prikkl Proefberekening

Prikkl Proefberekening klaar in 15 minuten

Zo werkt de Proefberekening

Met de Prikkl Zwaarwerk Proefberekening rekenen we binnen 15 minuten uit of de Zwaarwerkregeling interessant is voor jou of niet. Biedt de regeling mogelijkheden, dan kunnen we eventueel een financieel inzichtgesprek op maat plannen. In een financieel inzichtgesprek zoomen we dieper in op jouw financiële situatie en de kansen en mogelijkheden die de Zwaarwerkregeling je biedt. Is de Zwaarwerkregeling niet interessant, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van andere regelingen. In 15 minuten weet je dus precies waar je aan toe bent! Waar wacht je nog op?

Oval

Er kan vaak meer dan je denkt

Slecht pensioen?

We horen het vaak. Ik hoef daar niet over na te denken. Ik kan toch niet eerder stoppen met werken, want ik heb een slecht pensioen. En dat is op zich ook niet zo gek dat veel mensen dat denken. De kranten staan al tijden lang vol met berichten dat pensioenen het niet goed doen.

 

 

 

Weet het in plaats van te gokken

Als we dan vervolgens vragen of mensen wel eens een berekening hebben gemaakt, gewoon om het zeker te weten, dan blijkt dat heel veel mensen dat nog niet hebben gedaan. En dat is echt zonde. Want wij weten: er kan vaak meer dan je denkt. Zeker als je al lang pensioen opbouwt en als je bijvoorbeeld je hypotheek al voor een deel hebt afgelost. dan blijkt vaak dat eerder stoppen best tot de mogelijkheden behoord.

Wil jij het ook zeker weten? Plan dan als eerste stap een proefberekening!

Prikkl brengt je in beweging

Prikkl brengt in kaart waar kansen en mogelijkheden liggen en helpt zo om keuzes te maken. Ons product is jou adviseren en helpen om de volgende stap te zetten.

94%

Vindt het Prikkl gesprek goed tot zeer goed

8,6

Gemiddelde beoordeling voor onze adviseurs

88%

Voelt zich geholpen

60%

Heeft al actie ondernomen of gaat dit snel doen

Oval

Vergoeding door werkgever?

Onze dienstverlening wordt regelmatig vergoed door werkgevers. Soms rechtstreeks, een andere keer vanuit speciale fondsen binnen de sector waarin je werkt. Wil jij je werkgever vertellen over onze dienstverlening?

Vrijblijvende afspraak plannen?

Met de Prikkl Zwaarwerk Proefberekening rekenen we binnen 15 minuten uit of de Zwaarwerkregeling interessant is voor jou of niet.

Vaak vergoed door de werkgever

Aanvraagformulier
– Proefberekening (€49) –